Rusta upp badrum

Rusta upp ditt slitna gamla badrum med vår hjälp

Söker du en kompetent och erfaren hantverksfirma som kan hjälpa dig att rusta upp ditt badrum? Välkommen att kontakta oss – vi har renoverat hundratals badrum i Dalarna och är alltid redo att ta oss an nya projekt.

Kontakta oss så kan vi garantera att göra bästa möjliga arbete med ditt badrum. En ROT-avdragsgill totalentreprenad med goda garantier.

Kvalitet och kommunikation i fokus för oss

Våra ledord i arbetet är kvalitet och kommunikation. Vi har lång erfarenhet av att rusta upp badrum i Dalarna med omnejd och tar varje uppdrag på lika stort allvar – oavsett om det handlar om en helrenovering av ett badrum eller att installera en ny duschkabin. Vi lyssnar alltid noga på kundens önskemål och är under hela projektets gång tillgängliga för att svara på frågor och diskutera eventuella ändringar.

Vi arbetar som totalentreprenör för att husägare eller lägenhetsinnehavare ska kunna fokusera på sitt under arbetets gång. Ni kommer bara att behöva ha kontakt med oss under arbetets och behöver därför inte ta något ansvar för hantverkarna. Luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet.

hand som sätter kakel i badrum

Ledande när det gäller att rusta upp badrum i Dalarna

När det handlar om att rusta upp badrum är vi en ledande hantverkare i Dalarna. Kontakta oss gärna om du vill ha referenser från tidigare kunder.

Vad gäller inredning så har vi en hel del att erbjuda. När vi rustar upp ett badrum så kan vi erbjuda en bred produktportfölj med många olika stilar och prisnivåer för alla olika plånböcker.

Processen steg för steg

Vi arbetar inom en effektiv och smidig totalentreprenad och genomför hela arbetet från första mötet till slutkontrollen. Så här fungerar det i korthet när vi ska rusta upp ett badrum:

  • Kostnadsfritt hembesök. Här går vi igenom dina önskemål, undersöker vilka möjligheter som finns på platsen och pratar igenom alla aspekter av ditt nya badrum. Tillsammans tar vi fram ett förslag på en lösning anpassad efter din budget. Du får dessutom ett fast pris att ta ställning till.
  • Skiss i 3D. Vi skissar upp ditt badrum i digital form, ett fantastiskt sätt att få överblick och upptäcka eventuella problem som behöver åtgärdas.
  • Planering. Du lägger en order och vi planerar vilka hantverkare som behövs och alla andra praktiska aspekter som vi behöver ha koll på. Arbetsledare håller dig informerad under arbetets gång.
  • Utförandet. Vi river, gör underarbete, bygger upp, spacklar, sätter fuktspärr. installerar VVS och el och sätter den sista finishen på ditt badrum. Vi gör alltid allt vi kan för att kunden ska bli nöjd och ser alltid till att hålla oss till uppsatta tidsplaner.
  • Slutkontroll. När vi har rustat upp ditt badrum så slutkontrolleras projektet tillsammans med kunden. Alla våra arbeten kommer med fem års garanti för utfört arbete. Vi arbetar enligt Säker Vatten, BKR och GVK.

Behöver du hitta en totalentreprenör som kan rusta upp ett badrum i Dalarna? Välkommen att kontakta oss för ett första möte!

 

Ett nytt, fräscht badrum höjer värdet på din bostad